Wandelen 2060

Antwerpen Noord zit vol verrassingen. Het is een bruisende buurt waar heel wat te beleven valt. Je kunt er ondergedompeld worden in de levendige winkelstraten, maar ook rustplekjes of verborgen pareltjes ondekken. Dit wandelboekje bevat een aantal wandelingen of zoektochten die je kunnen helpen om enkele van die plekjes te ontdekken. Misschien ben je een inwoner van deze buurt of ben je gewoon op doorreis, voor iedereen valt er nog te ontdekken. Sommige bewoners nemen in dit boekje zelf het woord, maar ook jij kan iemand rondleiden in deze buurt. Alleen wandelen is soms prettig, maar ook samen wandelen kan leerrijk zijn. Dankzij #ontdekkingtroef konden we dit boekje laten maken om ook in eigen stad op ontdekking te gaan. Deze publicatie kwam tot stand dankzij Buurtwerking Elegast den Dam, Brandpunt 23, de Dienstencentra van het Zorgbedrijf, Buurtsport Antwerpen, PSC-Open Huis en Buurtcentrum de Wijk.

Lees het volledige boekje op https://buurtwerking.elegast.be/publicaties/