Hoe kan ik een Covid Safe Ticket verkrijgen? En … waar kan ik me nog laten vaccineren?

Ondertussen heb je op heel wat plaatsen een Covid Safe Ticket nodig. Hoe kan je dit nu verkrijgen?

 • is digitaal opvraagbaar via de CovidSafeBE-app (mobiele app) en op websites zoals Mijn Burgerprofielmijngezondheid.be of MyHealthViewer. Om certificaten digitaal op te vragen heeft u ofwel uw identiteitskaart, pincode en kaartlezer nodig, ofwel een andere geactiveerde digitale sleutel (bijvoorbeeld itsme).
  Personen zonder Belgische eID maar met BIS-nummer kunnen ook hun digitale sleutels activeren en aanmelden. Ook aanmelden via eIDAS (nieuwe Europese aanmeldmethode) is mogelijk voor personen zonder Belgische eID waarvan het thuisland aangesloten is bij eIDAS (momenteel gaat het over Tsjechië, Duitsland, Estland, Spanje, Kroatië, Italië, Luxemburg, Letland, Portugal en Slowakije).
 • per post toegestuurd krijgen. U moet dan wel rekening houden met een wachttijd tussen bestelling en ontvangst van 1 week. U contacteert hiervoor de Helpdesk van de regio waar u gevaccineerd werd:
  • Vlaanderen: 078 78 78 50 (van 9 tot 19 uur op weekdagen en op zaterdag van 10 tot 18 uur) (internationale oproepen: +32 78 78 78 50). Alle types certificaten kunnen door de Helpdesk ook verstuurd worden naar uw eBox, deze moet dan wel geactiveerd zijn.
  • Brussel: 02 214 19 19 (9u tot 17u30 op weekdagen en van 10-17u30 in het weekend)
  • Duitstalige Gemeenschap: 0800 23 032 (9u tot 17u op weekdagen)
  • Franse Gemeenschap (Wallonië): 071 31 34 93 (9u tot 19u van maandag tot zaterdag)

Bron & meer info: COVID-certificaat | Vlaanderen.be

Wil je je laten vaccineren?

Maak een afspraak:

Locaties:

ZNA Sint-Erasmus
Luitenant Lippenslaan 55, 2140 Antwerpen
 

ZNA Stuivenberg
Lange Beeldekensstraat 267, 2060 Antwerpen 

Dienstencentrum De Boskes
Sint-Bernardsesteenweg 187, 2020 Antwerpen
 

De openingsuren van de vaccinatiepunten kan je steeds vinden via deze link!

Bron en meer info: www.antwerpen.be

Heb je graag wat extra hulp om dit in orde te brengen? Spring gerust binnen tijdens onze permanentie! We helpen je er graag mee verder! Ook de buurtgezondheidsmedewerkers helpen je er graag mee verder.