Inschrijven Vrijwilligerswerk
Welkom op Den Dam!
Welkom op Den Dam!

Buurtwerking Elegast Den Dam is een werking in Antwerpen-Noord die de solidariteit tussen mensen wil bevorderen: los van hun inkomen, sociale afkomst of nationaliteit.

 • Preteaching… een uitdaging voor iedereen! 21 april 2020


  De Schoolbrug maakte een filmpje om ouders te informeren over hun rol bij ‘preteaching’. Ingesproken in meerdere talen en visueel uitgebeeld.

  Andere beschikbare talen:
  Franshttps://youtu.be/hasL1PXxwR8
  Magrebijns ARhttps://youtu.be/B7nTeI37cWc
  Engelshttps://youtu.be/jnxE55OGDDQ
  Berbershttps://youtu.be/1-8EeJ6z5O4

  Andere talen zullen later nog volgen.

 • DIGI GIDS: Apps op je GSM 31 maart 2020

  Samen met Samenlevingsopbouw De Stek werkten we een aantal “digi gidsen” uit in het kader van het project “Digitaal Inclusieve Wijk”.

  In deze handleidingen vind je stapsgewijs uitleg over hoe je Skype, WhatsApp en Hoplr kunt gebruiken op je GSM. Hiermee kan je met zo weinig mogelijk begeleiding deze app installeren en gebruiken om je contacten ook op het digitaal platform te bereiken. Sociale contacten behouden is heel belangrijk voor iedereen. Mede door deze handleiding willen wij een steentje bijdragen om zoveel mogelijk mensen ook digitaal in contact te brengen en te houden met hun families, vrienden en kennissen.

  Met steun van Stad Antwerpen!

 • Gratis: 35 Spelactiviteiten 16 maart 2020

  Alle kinderen zitten thuis, verveling gaat al snel toeslaan. Op zoek naar activiteiten om thuis te doen voor jouw kinderen? Dan kan Sportpret jou helpen!

  Sportpret stelde een bundel samen met 35 opdrachten die eenvoudig thuis kunnen uitgevoerd worden. De opdrachten zijn verdeeld over een week. Elke dag staan er 5 opdrachten klaar. Zowel denkoefeningen, creatieve opdrachten, taalvaardigheden,.. zitten in de bundel verwerkt. De bundel telt maar liefst 18 pagina’s en bevat uren speelplezier.

  Zet je kind zelfstandig aan het werk met de verschillende opdrachten of maak er een leuke gezinsactiviteit van? Beide zijn mogelijk.”

  Via deze link kan je bundel downloaden!

Wanneer is er telefoonpermanentie?

We zijn bereikbaar op het nummer
03 232 60 20 op de volgende momenten.

Maandag tot en met vrijdag:
9.00u tot 12.00u
13.00u tot 16.00u

De komende drie maanden op de agenda:

september

Geen evenementen

oktober

Geen evenementen

november

Geen evenementen

X